Pelaajia

Post Reply
Andromalius
Posts: 3
Joined: Wed Apr 06, 2016 1:08 pm

Pelaajia

Post by Andromalius »

Elikkäs, uusi tuttavuus on KMV meikäläiselle, ja hirveä hinku olisi päästä vähän lappua lätkimään. Olen siis uusi pelaaja, joka ei ole koskaan aikaisemmin pelannut KMV:tä. En ole muutenkaan mikään mestari näissä peleissä, vaikka välillä Magiciä onkin tullut pelattua. Ongelma KMV:n suhteen piilee aktiivisten pelaajien vähyydessä. Eli kysymykseni kuuluu, että pelaako KMV:tä kukaan enää Suomessa? Jos pelaa, niin missä päin? Olisiko uudelle naamalle kysyntää?
Tällä foorumillakin meno vaikuttaa aika kuolleelta kun viimeisimmät postauksetkin ovat vähintään kolmen vuoden takaa. Toivottavasti jostain löytyy vielä aktiivisia keski-maan seikkailijoita.
Nknma
Posts: 134
Joined: Sat Aug 19, 2006 7:08 pm
Location: Tampere/Finland

Re: Pelaajia

Post by Nknma »

Moro. Ollaan täällä Tampereella pelattu vielä suht aktiivisesti. Viime aikoina pelaaminen on painottunu vahvasti ARDA-moninpeliformattiin, jolla ois helppo tuoda aloittelevakin pelaaja mukaan. Missä päin itse vaikutat?
Andromalius
Posts: 3
Joined: Wed Apr 06, 2016 1:08 pm

Re: Pelaajia

Post by Andromalius »

Asun Riihimäellä, noin sadan kilometrin päässä Tampereesta. Onneksi junalla täältä pääsee vähän joka suuntaan.

PS toivottavasti tuo ylimääräinen Pelaajia-aihe poistetaan, kun onnistuin tämänkin keskusteluaiheen luonnin kämmimään...
Kepo
Posts: 4
Joined: Sat Mar 05, 2016 1:48 pm

Re: Pelaajia

Post by Kepo »

Täältä löytyy erittäin innokas MECCG;n pelaaja. Tosin etäisyyttä on jonkin verran kun asun Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tänne pelaamaan;). Täältä ei oikein tahdo pelaajia löytyä. Just kun sain entisen työkaverini koukutettua MECCG:hen, niin sekin muutti takaisin Suomeen:(
Hyviä pelihetkiä teille sinne Suomeen tämän loistavan pelin parissa:)

-Kepo

Ps. Jos siellä on jollakin kiinnostusta korttien vaihtamiseen, niin olkaa yhteydessä. Päivitän tässä lähiaikona oma kokoelmani tänne: http://www.tradecardsonline.com/
Sieltä näkee mitä tarvitsen ja mitä minulla on antaa vaihdossa. Toistaiseksi sieltä löytyy KMV, MEtW unlimited, MEtD sekä MEtB. Muut lisäosat seuraavat perässä.
Ehann
Posts: 3
Joined: Sun Apr 03, 2016 5:03 pm

Re: Pelaajia

Post by Ehann »

Terve,
Turusta löytyy myös ainakin yksi käytännössä samassa tilanteessa oleva. Peliä tuli joskus penskana pelattua muutamat kerrat, mutta meni silloin ehkä vielä vähän yli hilseen. Nyt on taas tullut haalittua kortteja jonkin verran, ja pelin kunnollinen opettelu ja pakan testaus kiinnostaisivat. Jos täälläpäin on pelaajia niin ei muuta kuin viestiä tulemaan!
tyhjaarpa
Posts: 108
Joined: Mon Jun 05, 2017 12:37 pm
Location: Finland

Re: Pelaajia

Post by tyhjaarpa »

Itse olen uudelleen lähtenyt tähän mukaan 15 vuoden tauon jälkeen, jos Joensuusta tai lähialueelta löytyy pelaajia niin mielelläni pelailisin porukassa.
Monkey drinks masters wine. Do you like drunken monkey?
User avatar
miguel
Posts: 705
Joined: Tue Apr 18, 2006 8:21 am

Re: Pelaajia

Post by miguel »

Turku elää, laitoin Ehannille viestiä. :)
Post Reply

Return to “Finnish MECCG Community”