DCGO- ja FWSLC-turnaukset GCCG:ssä

Post Reply
Nknma
Posts: 134
Joined: Sat Aug 19, 2006 7:08 pm
Location: Tampere/Finland

DCGO- ja FWSLC-turnaukset GCCG:ssä

Post by Nknma » Sun Aug 19, 2012 1:59 pm

Aikooko kukaan osallistua? Tuo dreamcard-turnaus ois vissiin nyt syyskuussa ja sen on tarkoitus toimia viimeisenä pelitestiturnauksena printattaville seteille. Eli nyt on viimeset mahkut vaikuttaa siihen, millasta juustoa saadaan joululahjaksi :o . Mukana siis vain nuo kaksi ensimmäistä dreamcard-settiä + kaikki perussarjat. Ite osallistun, jos jaksan väsätä dekin.
http://www.councilofelrond.org/forum/vi ... f=7&t=1965

FW-sealed leaguecup kanssa kiinnostais, jos löytyy joku kotimainen pelipari. Oisko vapaaehtoisia? Tälle ei oo viel lyöty mitään aikatauluu lukkoon, mutta eventti-topicin mukaan näyttäis, että lokakuussa pelataan(?).
http://www.councilofelrond.org/forum/vi ... f=7&t=1917

miguel
Posts: 659
Joined: Tue Apr 18, 2006 8:21 am

Re: DCGO- ja FWSLC-turnaukset GCCG:ssä

Post by miguel » Sun Aug 19, 2012 3:59 pm

No ihan kiva jos jaksat DC-pelejä niin näet niitä korttejakin. Varmaahan korttien printtaus ei vielä ole. Ja tuolla general-osiossa on pieni äänestyskin siihen liittyen (symbolit vs. teksti), suosittelen erityisesti maksavaa asiakasta antamaan oman mielipiteensä siellä. Kunhan se mielipide pysyy puolueen virallisessa linjassa... :P

Itseltäni jäävät kyllä nettihöntsät nyt (taas) väliin.

Nknma
Posts: 134
Joined: Sat Aug 19, 2006 7:08 pm
Location: Tampere/Finland

Re: DCGO- ja FWSLC-turnaukset GCCG:ssä

Post by Nknma » Sun Aug 19, 2012 5:15 pm

Äänestin itseasiassa pari päivää sitten niit symboleita vastaan, koska miusta ne näyttää liikaa lautapeleilt/magicilt nois korteissa, eikä merkittävästi selvennä mitään. Pitäs ehkä jaksaa kirjottaa tästä asiasta sinnekin :)

Post Reply

Return to “Finnish MECCG Community”