Page 1 of 1

Pelaajia

Posted: Wed Apr 06, 2016 9:01 pm
by Andromalius
Elikkäs, uusi tuttavuus on KMV meikäläiselle, ja hirveä hinku olisi päästä vähän lappua lätkimään. Olen siis uusi pelaaja, joka ei ole koskaan aikaisemmin pelannut KMV:tä. En ole muutenkaan mikään mestari näissä peleissä, vaikka välillä Magiciä onkin tullut pelattua. Ongelma KMV:n suhteen piilee aktiivisten pelaajien vähyydessä. Eli kysymykseni kuuluu, että pelaako KMV:tä kukaan enää Suomessa? Jos pelaa, niin missä päin? Olisiko uudelle naamalle kysyntää?
Tällä foorumillakin meno vaikuttaa aika kuolleelta kun viimeisimmät postauksetkin ovat vähintään kolmen vuoden takaa. Toivottavasti jostain löytyy vielä aktiivisia keski-maan seikkailijoita.

Re: Pelaajia

Posted: Thu Apr 07, 2016 5:51 am
by Nknma
Moro. Ollaan täällä Tampereella pelattu vielä suht aktiivisesti. Viime aikoina pelaaminen on painottunu vahvasti ARDA-moninpeliformattiin, jolla ois helppo tuoda aloittelevakin pelaaja mukaan. Missä päin itse vaikutat?

Re: Pelaajia

Posted: Thu Apr 07, 2016 12:25 pm
by Andromalius
Asun Riihimäellä, noin sadan kilometrin päässä Tampereesta. Onneksi junalla täältä pääsee vähän joka suuntaan.

PS toivottavasti tuo ylimääräinen Pelaajia-aihe poistetaan, kun onnistuin tämänkin keskusteluaiheen luonnin kämmimään...

Re: Pelaajia

Posted: Thu Apr 07, 2016 2:30 pm
by Kepo
Täältä löytyy erittäin innokas MECCG;n pelaaja. Tosin etäisyyttä on jonkin verran kun asun Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita tänne pelaamaan;). Täältä ei oikein tahdo pelaajia löytyä. Just kun sain entisen työkaverini koukutettua MECCG:hen, niin sekin muutti takaisin Suomeen:(
Hyviä pelihetkiä teille sinne Suomeen tämän loistavan pelin parissa:)

-Kepo

Ps. Jos siellä on jollakin kiinnostusta korttien vaihtamiseen, niin olkaa yhteydessä. Päivitän tässä lähiaikona oma kokoelmani tänne: http://www.tradecardsonline.com/
Sieltä näkee mitä tarvitsen ja mitä minulla on antaa vaihdossa. Toistaiseksi sieltä löytyy KMV, MEtW unlimited, MEtD sekä MEtB. Muut lisäosat seuraavat perässä.

Re: Pelaajia

Posted: Tue Apr 19, 2016 10:10 am
by Ehann
Terve,
Turusta löytyy myös ainakin yksi käytännössä samassa tilanteessa oleva. Peliä tuli joskus penskana pelattua muutamat kerrat, mutta meni silloin ehkä vielä vähän yli hilseen. Nyt on taas tullut haalittua kortteja jonkin verran, ja pelin kunnollinen opettelu ja pakan testaus kiinnostaisivat. Jos täälläpäin on pelaajia niin ei muuta kuin viestiä tulemaan!

Re: Pelaajia

Posted: Tue Jun 13, 2017 8:46 am
by tyhjaarpa
Itse olen uudelleen lähtenyt tähän mukaan 15 vuoden tauon jälkeen, jos Joensuusta tai lähialueelta löytyy pelaajia niin mielelläni pelailisin porukassa.

Re: Pelaajia

Posted: Wed Aug 16, 2017 7:43 am
by miguel
Turku elää, laitoin Ehannille viestiä. :)